Siirry sisältöön

Palvelut

Urheiluhieronta tukee liikunnan harrastamista. Se huomioi liikunnan asettamat haasteet ja vaatimukset. Urheiluhieronta on osa liikunnallisen ihmisen lihashuoltoa. Näin voidaan huomioida lihasten jännitys- / kireystaso, puuttua ajoissa lihaskireyteen ja ongelmakohtiin. Lihasten palautuminen nopeutuu hieronnan avulla ja samalla voidaan ehkäistä esimerkiksi rasitusvammojen syntymistä. Urheiluhieronnassa pyritään kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, rasitusvammojen riski vähenee ja lihasrentouden myötä lihaksiston kapasiteetti tulee paremmin hyödynnettäväksi eli lihaksistosta saa tehoa irti enemmän.

Klassinen hieronta sopii hyvin työstä, stressistä ja kiireestä palautumiseen. Hieronnalla voidaan hyvin poistaa työperäistä lihaskireyttä, vaikuttaa esimerkiksi tenniskyynärpään ja hiirikäden syntymiseen. Klassinen hieronta sopii hyvin päänsäryn poistamiseen, hartiakipuihin ja selkävaivoihin.

Rentouttava hieronta sopii mainiosti stressistä ja työrasituksesta palautumiseen.

Osteopaattisella mobiloivalla hieronnalla voidaan tietyissä tilanteissa vaikuttaa nivelen ympärillä oleviin syviin lihaksiin, tästä voi olla hyötyä esimerkiksi päänsäryn hoidossa.

Hoitotilanteessa hoitomuotojen yhdistäminen voi myös tuottaa hyvän hoitotuloksen.

Yhteystiedot

Hierontapalvelu Juha Vastapuu
Korppaanmäentie 27
00300 HELSINKI

0400 885963

Aukioloajat
ma-pe, kello 8-18, sopimuksen mukaan.